Facebook logo LinkedIn logo
  • nl

Samen voor resultaat: de totaaloplossing voor uw mestafzetplan

Voor varkenshouders is het van belang dat ze op een verantwoorde wijze hun mestafzet hebben geregeld. Door te blijven innoveren zorgen we daarbij voor zo min mogelijk kosten.

Bekijk de flyer

Sneller mineralen analyseren

Voor een agrarisch ondernemer is het van belang dat ze tijdige een correcte uitslag krijgen over de gehaltes van de mest, of zoals wij zeggen: de mineralen, die hij afvoert. Een akkerbouwer die mest op zijn land krijgt, wil precies weten welke natuurlijke mineralen er in zitten. Daarom blijven we innoveren op dit gebied. Nieuwste ontwikkeling is hierbij de mineralen nabij infrarood sensor (NIRS). Hiermee zijn continue de gehaltes aan stikstof, fosfaat en kali te meten. Zodat de gemiddelde waarden exact bekend zijn, direct nadat de mest is geladen. Naast deze innovatie op het gebied van analyse en snelle uitslagen innoveren we tevens in de bewerking en verwerking van mest. Als ondernemer in de hedendaagse maatschappij proberen we met deze innovaties zo goed mogelijk in te spelen op de markt.

De samenwerking met het Partnership van VIC Sterksel maakt ons sterker. De visie van deze groep is innovatie op het gebied van ideeën, denkpatronen, producten, diensten, technieken en processen. Alles om te zorgen voor een varkenshouderij die nog energiezuiniger, milieuvriendelijker en welzijnsvriendelijker is. Kortom duurzaam is.

Onze koers voor 2015-2020 is dan ook hierop gericht. We zullen daartoe de producten van onze onderneming blijven door ontwikkelen.